Gaston Luga

Rullen 16 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 62 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Black
Merk product code 9001
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Rullen
Type sluiting Rolltop
Volume 22.5 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Rullen 16 Inch van Gaston Luga perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 13.5 cm en een hoogte van 62 cm biedt de Rullen 16 Inch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Rullen 16 Inch is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal en heeft een tijdloos ontwerp. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Gaston Luga, een bekend merk in de modewereld, heeft deze rugzak ontworpen en de kleurnaam is "Black". De productcode van deze rugzak is 9001.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het rolltop-sluitingssysteem. Hiermee kun je de grootte van de rugzak aanpassen aan je behoeften. Daarnaast heeft de Rullen 16 Inch een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 16 inch. Je kunt je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Rullen 16 Inch biedt ook handige opbergmogelijkheden. Er is een buitenvak met ritssluiting waarin je snel toegang hebt tot je spullen, en een open binnenvak waarin je je persoonlijke items kunt organiseren. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Met een volume van 22.5 liter is de Rullen 16 Inch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. Of je nu naar school gaat, een dagje gaat winkelen of een weekendje weg bent, deze rugzak biedt voldoende ruimte en stijl.

Wacht niet langer en voeg de Rullen 16 Inch toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de functionaliteit en het moderne design van deze geweldige rugzak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies