Gaston Luga

Rullen 13 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 57 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Black
Merk product code RE901
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Rullen
Type sluiting Rolltop
Volume 20 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Rullen 13 Inch van Gaston Luga de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 57 cm biedt de Rullen 13 Inch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne en trendy look.

Met de verstelbare schouderband kun je de Rullen 13 Inch rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De Rullen serie van Gaston Luga staat bekend om zijn rolltop sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en de rugzak veilig kunt afsluiten. Met een volume van 20 liter is er voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Rullen 13 Inch rugzak van Gaston Luga combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze prachtige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies