FMME

Claire Classic 13.3 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam Black
Volume 9 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Maak kennis met de Claire Classic 13.3 Inch rugzak van FMME. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 27.5 cm, een diepte van 9.5 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het speciale laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13.3 inch. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Het gebruik van hoogwaardig leer als materiaal geeft deze rugzak een luxe uitstraling en zorgt voor duurzaamheid.

De Claire Classic 13.3 Inch rugzak is uitgevoerd in de kleur Black, wat perfect past bij elke outfit. Met een volume van 9 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse essentials, zonder dat het te zwaar of onhandig wordt om te dragen.

FMME staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en de Claire Classic 13.3 Inch rugzak is daar geen uitzondering op. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de elegantie van de Claire Classic 13.3 Inch rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies