Fjallraven

Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch storm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 31 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam storm
Merk product code F27241
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor volwassenen? Dan is de Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch van Fjallraven de perfecte keuze. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 31 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal, namelijk G1000. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een milieuvriendelijke keuze. Daarnaast heeft de Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch een verstelbare schouderband, waardoor je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast beschikt de rugzak over handige opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch is verkrijgbaar in de kleur "storm" en heeft de productcode F27241. Met een volume van 25 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een weekendje weg gaat.

Kies voor de combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid met de Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch van Fjallraven. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en comfort van deze hoogwaardige rugzak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies