Fjallraven

Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 31 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam acorn
Merk product code F27241
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch van Fjallraven de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 31 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je jouw apparaat veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal, namelijk G1000. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een milieuvriendelijke keuze. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of postuur.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast beschikt deze rugzak over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee kunt opbergen. Met een volume van 25 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch is verkrijgbaar in de kleur acorn, wat een subtiele en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van deze rugzak is F27241, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met deze geweldige rugzak van Fjallraven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies