Fjallraven

Kanken Spicy orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 38 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Spicy orange
Merk product code F23510
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l
Waterdichtheid Waterafstotend

Ben je op zoek naar een rugzak die zowel stijlvol als functioneel is? Dan is de Kanken rugzak van Fjallraven perfect voor jou. Met zijn ruime afmetingen van 27 cm breed, 11 cm diep en 38 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Kanken rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is zijn natuurlijke duurzaamheid. Gemaakt van Vinylon F materiaal, is de Kanken rugzak waterafstotend en bestand tegen slijtage. Je kunt erop vertrouwen dat deze rugzak lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

De Kanken rugzak is niet alleen praktisch, maar ook trendy. Met zijn opvallende Spicy orange kleur en het kenmerkende Fjallraven merklogo, maak je zeker een statement. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of postuur.

Met een volume van 16 liter biedt de Kanken rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Daarnaast heeft hij een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel toegang hebt tot je belangrijkste spullen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, waar je ook naartoe gaat.

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon een rugzak nodig hebt voor je dagelijkse activiteiten, de Kanken rugzak van Fjallraven is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies