Fjallraven

Kanken Sky Blue Light C

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 38 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Sky Blue Light C
Merk product code F23510
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken rugzak is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle tas. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van natuurlijk Vinylon F materiaal, is deze tas waterafstotend en perfect voor dagelijks gebruik.

De Kanken rugzak, ontworpen door het bekende merk Fjallraven, is verkrijgbaar in de kleur Sky Blue Light C. Met de verstelbare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw comfortniveau. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting en het buitenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 16 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijkse activiteiten, zoals naar school gaan, werken of reizen. De Kanken serie staat bekend om zijn duurzaamheid en functionaliteit, en deze rugzak is geen uitzondering. Het is de perfecte metgezel voor avonturiers die op zoek zijn naar een trendy en praktische tas.

Maak een statement met de Kanken rugzak in Sky Blue Light C. Bestel vandaag nog en geniet van de stijlvolle uitstraling en functionaliteit van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies