Fjallraven

Kanken Mini forest green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 27 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam forest green
Merk product code F23561
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken
Volume 7 l

De Kanken Mini is een trendy rugzak voor volwassenen uit de Rugzakken collectie van Fjallraven. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 27 cm heeft deze rugzak een compact formaat dat perfect is voor dagelijks gebruik. Gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, is deze rugzak van nature sterk en waterbestendig.

De Kanken Mini in de kleur forest green is voorzien van het kenmerkende Fjallraven logo, waardoor je er stijlvol uitziet terwijl je al je benodigdheden bij je draagt. Met een volume van 7 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor je essentials. Daarnaast heeft de Kanken Mini een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel toegang hebt tot je belangrijkste spullen.

De Kanken Mini uit de Kanken serie is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Met zijn compacte formaat en trendy design is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat. Kies voor de Kanken Mini en combineer stijl met functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies