Fjallraven

Kanken Laptop 17 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Black
Merk product code F23525
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Kanken Laptop 17 Inch van Fjallraven de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17 inch, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De Kanken Laptop 17 Inch is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen een trendy accessoire hebt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling, terwijl de merknaam "Fjallraven" staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of postuur.

De Kanken Laptop 17 Inch behoort tot de populaire Kanken serie van Fjallraven. Met een inhoud van 20 liter kun je al je dagelijkse benodigdheden moeiteloos meenemen, of het nu gaat om schoolboeken, werkdocumenten of persoonlijke spullen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, waar je ook naartoe gaat.

Wacht niet langer en voeg deze trendy en functionele rugzak toe aan je collectie. Bestel nu de Kanken Laptop 17 Inch van Fjallraven in de kleur Black en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies