Fjallraven

Kanken Laptop 17 Inch Foliage Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Foliage Green
Merk product code F23525
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Kanken Laptop 17 Inch is een rugzak die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 17 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het een duurzame keuze is. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een stijlvolle uitstraling.

De Kanken Laptop 17 Inch is onderdeel van de populaire Kanken serie van het merk Fjallraven. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak comfortabel dragen, ongeacht je lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk bij de hand hebben.

Met een volume van 20 liter is de Kanken Laptop 17 Inch ruim genoeg voor dagelijks gebruik. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

De Kanken Laptop 17 Inch in de kleur Foliage Green heeft de productcode F23525. Met zijn gerecyclede materialen en praktische ontwerp is deze rugzak niet alleen trendy, maar ook een verantwoorde keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies