Eastpak

Wyoming Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK000811
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 21 l

De Wyoming rugzak van Eastpak is een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze rugzak zowel stijlvol als praktisch.

De Wyoming rugzak heeft een trendy kleur genaamd "Sunday Grey" en is voorzien van het kenmerkende Eastpak merklogo. Met de productcode EK000811 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je belangrijkste spullen binnen handbereik houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met een volume van 21 liter is de Wyoming rugzak ruim genoeg voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Deze rugzak combineert functionaliteit met een trendy uitstraling, waardoor het de perfecte keuze is voor modebewuste volwassenen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies