Eastpak

Tutor Ultra Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32.5 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 48 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Ultra Marine
Merk product code EK000955
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 39 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Tutor van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 32.5 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 48 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Tutor rugzak is geschikt voor volwassenen.

De Tutor rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 16 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen.

Deze rugzak is voorzien van handige opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierin kun je kleine items zoals je telefoon, portemonnee of sleutels opbergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

De Tutor rugzak sluit met een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 39 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, de Tutor rugzak is de ideale metgezel.

Met de Ultra Marine kleurnaam en de product code EK000955 van Eastpak ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Bestel vandaag nog je eigen Tutor rugzak en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies