Eastpak

Tecum Small CNNCT Coat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Coat
Merk product code EK0A5BAA

De Tecum Small CNNCT is een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle manier om hun spullen mee te nemen. Het merk achter deze rugzak is Eastpak, een bekende naam in de modewereld.

Deze rugzak is verkrijgbaar in de kleur Coat, wat een mooie en tijdloze kleur is die bij elke outfit past. De merkproductcode voor deze rugzak is EK0A5BAA, wat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een authentiek en hoogwaardig product koopt.

Met de Tecum Small CNNCT rugzak heb je genoeg ruimte om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit, deze rugzak biedt voldoende opbergruimte en is ook nog eens comfortabel om te dragen.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en praktische rugzak van een gerenommeerd merk, dan is de Tecum Small CNNCT rugzak van Eastpak de perfecte keuze voor jou.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies