Eastpak

Padded Pak R sunday grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam sunday grey
Merk product code EK000620
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Padded Pak R
Type sluiting Ritssluiting
Volume 24 l

De Padded Pak R is een stijlvolle rugzak van het merk Eastpak. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 18 cm diep en 40 cm hoog, is deze rugzak perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, biedt deze rugzak een lange levensduur en is hij bestand tegen dagelijks gebruik. De zondag grijze kleur geeft een trendy uitstraling aan deze rugzak.

Met een inhoud van 24 liter biedt de Padded Pak R voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze rugzak een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot kleine items zoals je telefoon of sleutels.

De Padded Pak R maakt deel uit van de gelijknamige serie, die bekend staat om zijn comfortabele en functionele ontwerpen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruik.

Met de Padded Pak R rugzak van Eastpak ben je altijd klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies