Eastpak

Orbit Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33.5 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK000043
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Orbit
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

De Orbit rugzak van Eastpak is een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 33.5 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is de Orbit rugzak zowel stijlvol als praktisch.

Deze rugzak is onderdeel van de Orbit serie van Eastpak en heeft een merk kleurnaam van "Black Denim". Met zijn opvallende zwarte kleur en trendy design, is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik of voor een avontuurlijke reis.

De Orbit rugzak heeft een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel toegang hebt tot je belangrijkste items.

Met een volume van 10 liter biedt de Orbit rugzak voldoende ruimte voor al je essentials, of het nu gaat om schoolboeken, werkbenodigdheden of persoonlijke spullen. Deze rugzak combineert functionaliteit met stijl en is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en praktische tas.

Met de Eastpak Orbit rugzak ben je altijd klaar om op pad te gaan. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies