DSTRCT

Harrington Road Backpack Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 352730
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Harrington Road Backpack van DSTRCT perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is ontworpen voor volwassenen.

De Harrington Road Backpack heeft een breedte van 33 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 26 cm. Met deze afmetingen biedt de rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze rugzak kwaliteit en stijl uit. Het merk DSTRCT staat bekend om zijn vakmanschap en duurzame materialen.

In de kleur taupe is deze rugzak een tijdloze keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte.

De Harrington Road Backpack is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de rugzak handige opbergmogelijkheden, zoals een binnenvak met ritssluiting en twee buitenvakken met ritssluiting.

Met de Harrington Road Backpack ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt gepland of op reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

Bestel nu de Harrington Road Backpack en ervaar zelf het comfort, de stijl en de functionaliteit die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies