Delsey

Chatelet Air 2.0 Rugzak 2C Angora

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41.5 cm
Diepte 17.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam Angora
Merk product code 00167660115
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Chatelet Air
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Chatelet Air 2.0 Rugzak 2C van Delsey precies wat je nodig hebt. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die perfect passen bij volwassenen.

Met een breedte van 41.5 cm, een diepte van 17.5 cm en een hoogte van 31.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De Chatelet Air 2.0 Rugzak 2C is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte.

De Chatelet Air 2.0 Rugzak 2C maakt deel uit van de populaire Chatelet Air serie van Delsey. Met een ritssluiting als sluiting en een volume van 22 liter is deze rugzak de perfecte metgezel voor zowel dagelijks gebruik als reizen.

Met de Chatelet Air 2.0 Rugzak 2C van Delsey ben je verzekerd van een trendy en functionele rugzak die aan al je behoeften voldoet. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies