Dakine

Wndr Pack 18L CARBONII

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 43 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam CARBONII
Merk product code 10002629
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19 l
Waterdichtheid Waterafstotend

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame rugzak? Dan is de Wndr Pack 18L van Dakine perfect voor jou. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het materiaal is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen trendy bent, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

De Wndr Pack 18L is ontworpen voor volwassenen en heeft een waterafstotende eigenschap, zodat je spullen beschermd blijven tegen regenachtige dagen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je bezittingen veilig zijn opgeborgen.

Deze rugzak biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Of je nu je muntgeld wilt opbergen of je waardevolle spullen veilig wilt bewaren, de Wndr Pack 18L heeft de juiste oplossing voor jou.

Met een volume van 19 liter is deze rugzak compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. De CARBONII kleur van het merk Dakine geeft de rugzak een trendy en eigentijdse uitstraling.

Kies voor de Wndr Pack 18L en geniet van een praktische, duurzame en stijlvolle rugzak die perfect past bij jouw moderne levensstijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies