Dakine

Kids Grom 13L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 41 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Black
Merk product code D10003794
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Grom
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

De Kids Grom 13L is een trendy rugzak voor kinderen van het merk Dakine. Met een volume van 13 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. De afmetingen van de rugzak zijn 24 cm breed, 15 cm diep en 41 cm hoog, waardoor hij perfect is voor kleine ruggetjes.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een stoere uitstraling.

De Kids Grom 13L heeft een verstelbare schouderband, zodat de rugzak comfortabel gedragen kan worden. Daarnaast is er één buitenvak met ritssluiting, waarin kleine spullen gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft.

Deze rugzak behoort tot de Grom serie van Dakine en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn praktische eigenschappen en trendy design is de Kids Grom 13L de ideale metgezel voor avontuurlijke kids. Bestel nu en laat je kinderen stijlvol op pad gaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 36,00 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies