Dakine

Essentials Pack 26L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 46 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Black
Merk product code D10002609
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 26 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Essentials Pack 26L is een rugzak van het merk Dakine, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Met een volume van 26 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentiële spullen.

De afmetingen van de rugzak zijn 31 cm breed, 22 cm diep en 46 cm hoog, waardoor hij compact en toch ruim genoeg is voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronica veilig kunt opbergen.

De Essentials Pack 26L is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat je spullen beschermd blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen.

Deze rugzak heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem kunt aanpassen aan je eigen comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

Met zijn zwarte kleur en het merk Dakine straalt de Essentials Pack 26L een tijdloze en moderne uitstraling uit. De merkproductcode D10002609 zorgt ervoor dat je altijd het juiste product kunt vinden.

Kortom, de Essentials Pack 26L is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, praktische en stijlvolle tas. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies