Dakine

Campus Premium 28L Geyser Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Geyser Grey
Merk product code D10002632
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Campus
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

De Campus Premium 28L is een trendy rugzak van het merk Dakine. Met een volume van 28 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. De afmetingen van de rugzak zijn 33 cm breed, 19 cm diep en 52 cm hoog, waardoor hij perfect is voor volwassenen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Daarnaast heeft de Campus Premium 28L een laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 17 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen.

De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een stoere uitstraling. De kleurnaam van deze variant is "Geyser Grey", wat perfect past bij de moderne en stijlvolle look van de Campus Premium 28L.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en vier open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en gemakkelijk terugvinden.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens het reizen of onderweg zijn.

De Campus Premium 28L behoort tot de rugzakken categorie en is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele rugzak. Met zijn moderne design en praktische eigenschappen is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, naar school, werk of tijdens het reizen.

Bestel nu de Campus Premium 28L rugzak en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies