Dakine

Campus Premium 28L Cascade Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Cascade Camo
Merk product code D10002632
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

De Campus Premium 28L is een trendy rugzak van het merk Dakine. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 52 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De Cascade Camo kleur geeft de rugzak een stoere uitstraling, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy accessoire.

De Campus Premium 28L heeft verschillende opbergopties, waaronder twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je spullen organiseren en snel bij de benodigde items komen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of postuur.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens je dagelijkse avonturen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt voldoende volume van 28 liter om al je benodigdheden mee te nemen.

Met de Campus Premium 28L rugzak ben je niet alleen trendy, maar draag je ook bij aan een duurzame en milieubewuste levensstijl. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze hoogwaardige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies