Cowboysbag

Bag Imber black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam black
Merk product code 0107
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8.4 l

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle rugzak? Dan is de Bag Imber van Cowboysbag perfect voor jou! Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 31 cm. Met een volume van 8.4 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Bag Imber is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

Met de Bag Imber van Cowboysbag ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus onderweg. De zwarte kleur geeft de rugzak een trendy uitstraling. De merknaam Cowboysbag staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De productcode van deze rugzak is 0107.

Of je nu een dagje gaat shoppen, naar je werk gaat of een weekendje weg bent, de Bag Imber is de ideale metgezel. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige leren rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies