Cowboysbag

Backpack Kirkby 15 inch Storm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 38 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Storm Grey
Merk product code 3292
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 3 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Backpack Kirkby 15 inch van Cowboysbag perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze rugzak kwaliteit en duurzaamheid uit. De stoere Storm Grey kleur geeft een eigentijdse uitstraling aan je outfit.

De Backpack Kirkby 15 inch is voorzien van een handige gespsluiting, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en maar liefst drie binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en overzichtelijk opbergen.

Met de Cowboysbag Backpack Kirkby 15 inch ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze prachtige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies