Castelijn Beerens

Gesso rugzak Rood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 34 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Rood
Merk product code 27 9814
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Babette Gesso
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle rugzak die perfect is voor volwassenen? Dan is de Gesso rugzak van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Met zijn opvallende rode kleur en hoogwaardig leer materiaal, is deze rugzak een echte eyecatcher.

De Gesso rugzak heeft een ruim hoofdvak met ritssluiting, waarin je al je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft hij ook een handig buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je je essentials altijd binnen handbereik hebt.

Met een breedte van 31 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 34 cm, heeft deze rugzak de perfecte afmetingen voor dagelijks gebruik. Met een volume van 8 liter biedt hij voldoende ruimte voor al je benodigdheden, zonder te groot of te zwaar te zijn.

De Gesso rugzak maakt deel uit van de Babette Gesso serie en is voorzien van een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen altijd veilig zijn. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, deze rugzak is de ideale metgezel.

Met zijn merknaam "Castelijn Beerens" en productcode "27 9814" ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Deze rugzak is ontworpen om lang mee te gaan en je jarenlang plezier te bieden.

Wacht niet langer en voeg de Gesso rugzak toe aan je collectie. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is hij de perfecte aanvulling op elke outfit. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies