CabinZero

Adv Pro 42L Adventure Cabin Backpack Sahara Sannd

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Nylon
Merk CabinZero
Merk kleurnaam Sahara Sannd
Merk product code AD061
Opberg opties 1 open binnenvak, 3 binnenvakken met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 42 l

De Adv Pro 42L Adventure Cabin Backpack is een must-have voor avontuurlijke volwassenen. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zwarte hardware en de Sahara Sannd kleurnaam geven deze rugzak een stoere uitstraling.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en is voorzien van een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor een 16 inch laptop, zodat je altijd je elektronica veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opbergopties, waaronder 1 open binnenvak, 3 binnenvakken met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting.

Met een volume van 42 liter is deze rugzak ideaal voor lange reizen, outdoor avonturen of gewoon voor dagelijks gebruik. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu gaat wandelen in de natuur, een stedentrip maakt of naar je werk gaat, de Adv Pro 42L Adventure Cabin Backpack is de perfecte metgezel.

Met het merk CabinZero ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De merkproductcode AD061 geeft aan dat dit een uniek item is. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Adv Pro 42L Adventure Cabin Backpack!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies