Cabaia

Adventurer Small Rio De Janeiro Rio De Janeiro

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Rio De Janeiro
Merk product code CAB224JEWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je een avontuurlijke dame die op zoek is naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Adventurer Small Rio De Janeiro van Cabaia perfect voor jou! Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. Bovendien is Cabaia een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De Adventurer Small Rio De Janeiro is onderdeel van de Rio De Janeiro collectie, wat zorgt voor een trendy en kleurrijk design.

Met zijn 12 liter volume biedt deze rugzak genoeg ruimte voor al je benodigdheden, of je nu een dagje gaat wandelen, naar het werk gaat of op reis bent. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de rugzak twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven.

Wat deze rugzak nog specialer maakt, is dat hij gecertificeerd is als een B Corporation en EVE VEGAN keurmerk heeft. Dit betekent dat hij is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Met de Adventurer Small Rio De Janeiro draag je niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een betere wereld.

Kortom, de Adventurer Small Rio De Janeiro rugzak van Cabaia is de perfecte metgezel voor elke avontuurlijke dame. Stijlvol, praktisch en milieuvriendelijk - wat wil je nog meer? Bestel nu en maak je klaar om op avontuur te gaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies