Cabaia

Adventurer Small New York New York

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam New York
Merk product code CAB322YUWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je een avontuurlijke dame die graag de straten van New York verkent? Dan is de Adventurer Small New York rugzak perfect voor jou! Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens je avonturen.

De Adventurer Small New York rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en deze rugzak is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "New York" straalt deze rugzak de energie en levendigheid van de stad uit.

Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Met keurmerken zoals Certified B Corporation en EVE VEGAN, kun je er zeker van zijn dat je een bewuste keuze maakt. Daarnaast biedt de Adventurer Small New York rugzak verschillende opbergopties, waaronder 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met een volume van 12 liter is deze rugzak compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet kwijtraken tijdens je avonturen.

Of je nu een dagje gaat winkelen in de stad, een wandeling maakt door het park of een weekendje weg gaat, de Adventurer Small New York rugzak is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog en laat je avontuurlijke kant zien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies