Cabaia

Adventurer Small Manchester Manchester

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Manchester
Merk product code CAB294FVUM
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Adventurer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Adventurer Small Manchester is een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar avontuur. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal en voorzien van een verstelbare schouderband, is deze rugzak zowel stijlvol als praktisch.

De Adventurer Small Manchester is onderdeel van de populaire Adventurer serie van het merk Cabaia. Met zijn merknaam "Manchester" en productcode "CAB294FVUM" straalt deze rugzak kwaliteit en stijl uit. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Daarnaast heeft de Adventurer Small Manchester een volume van 12 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden.

Wat deze rugzak extra bijzonder maakt, is dat het keurmerken heeft van Certified B Corporation en EVE VEGAN. Dit betekent dat de rugzak voldoet aan strenge duurzaamheids- en veganistische normen. Met de Adventurer Small Manchester kun je dus niet alleen in stijl op avontuur gaan, maar ook een bewuste keuze maken voor het milieu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies