Cabaia

Adventurer Small Lyon Ric Lyon Ric

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Laptop vak 10.5 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Lyon Ric
Merk product code CAB946RKHM
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Adventurer Small Lyon Ric van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Adventurer Small Lyon Ric heeft een compact formaat met afmetingen van 23 cm breed, 12 cm diep en 32 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij gemakkelijk bij al je outfits.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Bovendien is de Adventurer Small Lyon Ric voorzien van het Certified B Corporation en EVE VEGAN keurmerk, wat betekent dat hij voldoet aan strenge ethische en milieunormen.

Wat deze rugzak echt uniek maakt, is het laptopvak dat geschikt is voor een 10.5 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Adventurer Small Lyon Ric biedt ook voldoende opbergmogelijkheden. Hij heeft twee buitenvakken met ritssluiting, perfect voor het opbergen van kleine essentials zoals je telefoon, sleutels of portemonnee. Daarnaast zijn er twee open binnenvakken waarin je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met de ritssluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je benodigdheden. De Adventurer Small Lyon Ric is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in de kleur "Lyon Ric" en heeft de productcode CAB946RKHM.

Kortom, de Adventurer Small Lyon Ric rugzak van Cabaia is de ideale metgezel voor avontuurlijke dames. Met zijn compacte formaat, duurzaamheid en handige opbergmogelijkheden, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies