Cabaia

Adventurer Small Cap Town Cap Town

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Cap Town
Merk product code CAB662WXQH
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Adventurer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Adventurer Small Cap Town is een trendy rugzak van het merk Cabaia. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte maar ruime tas. Gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een verstelbare schouderband, biedt deze rugzak zowel comfort als stijl.

De Adventurer Small Cap Town is onderdeel van de populaire Adventurer serie van Cabaia. Met een volume van 12 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. De zwarte kleur hardware geeft een stoere uitstraling aan de tas, terwijl de merk kleurnaam "Cap Town" een vleugje speelsheid toevoegt.

Deze rugzak is niet alleen modieus, maar ook functioneel. Met 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je gemakkelijk al je spullen georganiseerd houden. Bovendien is de Adventurer Small Cap Town voorzien van keurmerken zoals Certified B Corporation en EVE VEGAN, waardoor je met trots kunt dragen.

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een trendy rugzak voor dagelijks gebruik, de Adventurer Small Cap Town is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort, de stijl en de functionaliteit van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies