Cabaia

Adventurer Small Brighton Brighton

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Brighton
Merk product code CAB477XPWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je een avontuurlijke dame die altijd onderweg is? Dan is de Adventurer Small Brighton rugzak van Cabaia perfect voor jou! Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Adventurer Small Brighton rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en is voorzien van het Certified B Corporation en EVE VEGAN keurmerk. Zo weet je zeker dat je een verantwoorde keuze maakt.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast heeft deze rugzak 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, zodat je al je spullen georganiseerd kunt opbergen.

Met een volume van 12 liter is de Adventurer Small Brighton rugzak compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, deze rugzak is jouw ideale metgezel.

Laat je avontuurlijke kant zien en kies voor de Adventurer Small Brighton rugzak van Cabaia. Bestel hem nu en ga stijlvol op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies