Filters

35 van 240 producten

35 van 240 producten

Pagina

Cabaïa staat voor het doorbreken van routines en het maken van een duurzame reis door middel van het stimuleren van een intensiever, feestelijker en milieuvriendelijker dagelijks leven. Hierbij zetten zij graag creativiteit en een gezonde dosis humor in. Duurzaam en toegankelijk, dat is waar het merk Cabaïa voor staat. Of het nu gaat om de duurzaamheid van hun producten, hun relatie met hun medewerkers en klanten, of hun visie op de samenleving, Cabaïa denkt aan het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor zoveel mogelijk mensen op de lange termijn.

Kleurrijk en slim

In Parijs, in de winter van 2015, besloten Bastien en Emilien om Cabaïa op te richten, een merk met kleurrijke en slimme rugzakken en tassen. Cabaïa is sinds 2016 in Frankrijk te vinden met meerdere pop-up stores en sinds enkele jaren gaan de Cabaïa producten ook de Franse grenzen over.

Cabaïa wilt een dagelijkse dosis geluk toevoegen aan het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen door kleurrijke en stijlvolle rugzakken en tassen op een duurzame manier te produceren. De Cabaïa tassen en rugzakken zijn ontworpen met het doel om jou plezier te laten ervaren. Dankzij de verschillende aanpassingsmogelijkheden kun je de tassen en rugzakken perfect aanpassen aan je dagelijkse look. Het maakt niet uit waar je mee bezig bent, of je nu in de stad bent, in de schoolbanken zit, op een stedentrip bent of in het openbaar vervoer zit, je vindt je perfecte metgezel bij Cabaïa!

Duurzame tassen en rugzakken

Cabaïa ontwerpt en produceert modieuze tassen en rugzakken die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Sinds 2020 heeft Cabaïa besloten om volledig te stoppen met het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik. Bij Cabaïa werken ze er altijd aan om steeds meer producten aan te bieden die gemaakt zijn van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Dus niet alleen de verpakkings- en verzendmaterialen zijn vervangen door plantaardig materiaal, maar ook de tassen en rugzakken zelf volgen Cabaïa’s upcycling-filosofie. Daarnaast is Cabaïa OEKO-TEX Standard 100, REACH en EVE VEGAN gecertificeerd. Zo waarborgen ze niet alleen de kwaliteit van hun tassen en rugzakken, maar dragen ze ook hun steentje bij aan het milieu.

Upcycling

Wat is upcycling? Upcycling is recycling, maar op een betere manier. Voor Cabaïa is het alsof ze in een lege plastic fles een van hun toekomstige tassen zien. Het is een toewijding aan meer bewuste mode. Kortom, het is het bewijs dat ze stijlvol én tegelijkertijd groen kunnen zijn. Upcycling is het terugwinnen van materialen of producten die niet meer gebruikt worden, om ze vervolgens om te zetten in producten van hogere kwaliteit of met betere bruikbaarheid. Met andere woorden, het is een top-down benadering van recycling.

Bij Cabaïa zijn ze ervan overtuigd dat niets verloren gaat, alles wordt getransformeerd. Daarom integreren ze upcycling steeds meer in het hart van hun praktijken. Ook zijn de upcycled materialen die Cabaïa gebruikt GRS gecertificeerd. Het is het bewijs dat het inderdaad gerecycleerde materialen zijn, vervaardigd met respect voor het milieu en de rechten van de werknemers. Als anderen een simpele plastic fles zien, ziet Cabaïa hun toekomstige tassen en rugzakken. Cabaïa werkt momenteel aan een reeks 100% upcycled tassen van plastic flessen. De binnen- en buitenkant van de tassen en rugzakken worden gemaakt van flessen voor dagelijks gebruik. De binnenkant van alle tassen en rugzakken uit de collectie van Cabaïa is al van dit materiaal gemaakt.

Bestel Cabaïa online bij the Little Green Bag

Als jij op zoek bent naar een tas of rugzak van een merk dat zich inzet voor een beter milieu en op een duurzame manier te werk gaat zonder in te leveren op kwaliteit, dan is Cabaïa het merk voor jou! Heb jij jouw favoriete Cabaïa tas of rugzak gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. De mooiste items van Cabaïa vind je bij The Little Green Bag!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies