Cabaia

Adventurer Medium Varsovie Varsovie

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 41 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Varsovie
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Adventurer Medium Varsovie is een stijlvolle rugzak van het merk Cabaia. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 41 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame karakter van deze rugzak wordt benadrukt door het gebruik van gerecycled PET-materiaal, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een capaciteit van 23 liter. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen. Daarnaast biedt de Adventurer Medium Varsovie verschillende opbergopties, waaronder twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Naast zijn praktische eigenschappen is deze rugzak ook nog eens stijlvol. De kleur van deze variant is Varsovie, wat zorgt voor een trendy uitstraling. Bovendien is de Adventurer Medium Varsovie voorzien van het Certified B Corporation-keurmerk en het EVE VEGAN-keurmerk, wat aangeeft dat dit product voldoet aan hoge ethische en duurzaamheidsnormen.

Of je nu op avontuur gaat, naar je werk reist of gewoon een dagje uit gaat, de Adventurer Medium Varsovie is de perfecte metgezel. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste avonturier.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies