Cabaia

Adventurer Medium Chicago Chicago

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 41 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Chicago
Merk product code CAB496TKWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

Ben je een avontuurlijke dame die altijd onderweg is? Dan is de Adventurer Medium Chicago rugzak perfect voor jou! Met een breedte van 27 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 41 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je altijd je technologie veilig kunt meenemen.

De Adventurer Medium Chicago rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en is voorzien van het Certified B Corporation en EVE VEGAN keurmerk. Zo weet je zeker dat je een verantwoorde keuze maakt. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Chicago kleur geeft deze rugzak een trendy uitstraling.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, zelfs tijdens je meest avontuurlijke reizen.

Met een volume van 23 liter is de Adventurer Medium Chicago rugzak de ideale metgezel voor al je avonturen. Of je nu gaat wandelen, reizen of gewoon een dagje uit gaat, deze rugzak biedt alles wat je nodig hebt. Bestel nu en ga op pad met stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies