Cabaia

Adventurer Medium Brighton Brighton

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 41 cm
Keurmerken EVE VEGAN, Certified B Corporation
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Brighton
Merk product code CAB674CDWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

Ben je een avontuurlijke dame die altijd onderweg is? Dan is de Adventurer Medium Brighton rugzak van Cabaia perfect voor jou! Met een breedte van 27 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 41 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je altijd je technologie veilig kunt meenemen.

De Adventurer Medium Brighton rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en draagt het EVE VEGAN en Certified B Corporation keurmerk. Hiermee laat je zien dat je bewust kiest voor veganistische en ethisch verantwoorde producten. De rugzak heeft een ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen zijn.

Naast de praktische eigenschappen, heeft de Adventurer Medium Brighton rugzak ook stijlvolle details. De kleur van het merk, Brighton, geeft de rugzak een trendy uitstraling. Met de merkproductcode CAB674CDWP weet je zeker dat je een authentiek Cabaia-product in handen hebt.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Met een volume van 23 liter is er genoeg ruimte voor al je avonturen!

Ben jij klaar om op avontuur te gaan met de Adventurer Medium Brighton rugzak? Bestel hem nu en maak je klaar voor jouw volgende reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies