Cabaia

Adventurer Large Reykjavik Reykjavik

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 48 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Reykjavik
Merk product code CAB497EPWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 26 l

Ben je klaar voor een avontuur? Dan is de Adventurer Large Reykjavik rugzak perfect voor jou! Met een breedte van 29 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 48 cm, biedt deze ruime rugzak voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Adventurer Large Reykjavik is daar geen uitzondering op.

Met zijn opvallende kleur, genaamd Reykjavik, is deze rugzak een echte eyecatcher. Het heeft ook het Certified B Corporation en EVE VEGAN keurmerk, wat betekent dat het ethisch en duurzaam is geproduceerd.

De Adventurer Large Reykjavik rugzak heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast heeft het twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 26 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je avonturen. Of je nu gaat wandelen, reizen of gewoon naar school of werk gaat, de Adventurer Large Reykjavik rugzak is de perfecte metgezel. Bestel nu en ga op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies