Cabaia

Adventurer Large New York New York

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 48 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam New York
Merk product code CAB977CUWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 26 l

Ben je een avontuurlijke dame die graag de wereld verkent? Dan is de Adventurer Large New York rugzak van Cabaia perfect voor jou! Met een breedte van 29 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 48 cm biedt deze ruime rugzak voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Bovendien is Cabaia een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en is het gecertificeerd als een B Corporation. Met de Adventurer Large New York rugzak draag je dus niet alleen bij aan je eigen avonturen, maar ook aan een betere wereld.

Deze rugzak is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft hij twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden. Met een volume van 26 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials, of je nu een dagje gaat wandelen in de natuur of een stedentrip maakt naar New York.

De Adventurer Large New York rugzak van Cabaia is niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook nog eens stijlvol. De rugzak is uitgevoerd in de kleur New York, wat zorgt voor een trendy en urban uitstraling. Met de merkproductcode CAB977CUWP weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wacht niet langer en ga op avontuur met de Adventurer Large New York rugzak van Cabaia. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar voor je volgende reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies