Cabaia

Adventurer Large Moscou Moscou

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 48 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Moscou
Merk product code CAB942KQQZ
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Adventurer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 26 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak die perfect is voor avontuurlijke volwassenen? Dan is de Adventurer Large Moscou van Cabaia precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 29 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 48 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Adventurer Large Moscou is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en is voorzien van een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft deze rugzak een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Met de Adventurer Large Moscou hoef je je geen zorgen te maken over opbergruimte. Deze rugzak heeft maar liefst 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu op reis gaat, naar school gaat of gewoon een dagje uit bent, deze rugzak biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Naast zijn functionaliteit is de Adventurer Large Moscou ook nog eens stijlvol. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de rugzak. Bovendien is deze rugzak onderdeel van de Moscou serie van Cabaia, wat staat voor kwaliteit en stijl.

Als kers op de taart is de Adventurer Large Moscou ook nog eens milieuvriendelijk. Het heeft het Certified B Corporation keurmerk, wat betekent dat het merk zich inzet voor sociale en milieuprestaties. Daarnaast is deze rugzak ook veganistisch, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je avonturen, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Met een volume van 26 liter biedt de Adventurer Large Moscou voldoende ruimte voor al je avonturen. Of je nu gaat wandelen, reizen of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze rugzak is de perfecte metgezel. Bestel nu en maak je klaar voor je volgende avontuur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies