BURKELY

Antique Avery Backpack Tablet Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8005363.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8.3 l

De Antique Avery Backpack Tablet is een stoere rugzak van het merk Burkely. Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 11 cm diep en 30 cm hoog is deze rugzak perfect geschikt voor volwassenen. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Antique Avery rugzak biedt voldoende opbergmogelijkheden. Hij heeft 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Daarnaast heeft de rugzak een verstelbare schouderband, zodat je hem altijd comfortabel kunt dragen.

Deze rugzak maakt deel uit van de Antique Avery serie, wat zorgt voor een unieke en authentieke uitstraling. De zwarte kleur en het merkproductcode van 8005363.56 geven deze rugzak een tijdloze en trendy look. Met een inhoud van 8.3 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn stoere stijl en praktische eigenschappen is de Antique Avery Backpack Tablet de ideale keuze voor modebewuste volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functionele rugzak. Bestel hem nu en maak een statement met je accessoires!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies