Bold Banana

Envelope Mini Grey Gravity

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyester
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Grey Gravity
Merk product code AS04BP09
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Envelope
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Envelope Mini van Bold Banana echt iets voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Envelope Mini is gemaakt van hoogwaardig polyester en polyurethaan, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook waterafstotend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een onverwachte regenbui! Bovendien is deze rugzak volledig vegan, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe accessoire.

Met een laptopvak dat geschikt is voor een 11 inch laptop en twee buitenvakken met ritssluiting, biedt de Envelope Mini voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, deze rugzak heeft alles wat je nodig hebt.

De Envelope Mini heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl de kleur hardware in het zwart een stijlvolle touch toevoegt aan het geheel.

Met een volume van 8 liter en het effen patroon in de kleur Grey Gravity, is de Envelope Mini de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Of je nu een drukke dag hebt of gewoon een fashion statement wilt maken, deze rugzak is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Met een fabrieksgarantie van 2 jaar en de merkproductcode AS04BP09, kun je erop vertrouwen dat de Envelope Mini van Bold Banana van hoge kwaliteit is. Wacht niet langer en voeg deze trendy rugzak toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies