Bold Banana

Envelope Mini Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Vegan
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyester, Polyurethaan
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Black Black
Merk product code AS04BP01
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Patroon Effen
Schouderband Verstelbaar
Serie Envelope
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 8 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Envelope Mini is een trendy rugzak voor dames van het merk Bold Banana. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het minimalistische ontwerp in de kleur Black Black zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Envelope Mini is gemaakt van duurzaam polyester en polyurethaan, waardoor het zowel vegan als waterafstotend is. Met een fabrieksgarantie van 2 jaar ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. De rugzak heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort.

Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook functioneel. Het heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 11 inch laptop. Daarnaast biedt het 2 buitenvakken met ritssluiting voor het opbergen van kleine items. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met een volume van 8 liter is de Envelope Mini compact en handig voor dagelijks gebruik. Het effen patroon en de zwarte hardware geven de rugzak een moderne uitstraling. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, met de Envelope Mini ben je altijd trendy en georganiseerd onderweg.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies