Bold Banana

Bold Banana Laptop Backpack 15.6 Inch Olive Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Vegan
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyurethaan, Polyester
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Olive Ivory
Merk product code AS02BP20
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Patroon Effen
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 15 l
Waterdichtheid Waterafstotend

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor je laptop? Dan is de Bold Banana Laptop Backpack 15.6 Inch perfect voor jou. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy Olive Ivory kleur, waardoor je er altijd modieus uitziet. Het materiaal van de rugzak, polyurethaan en polyester, zorgt ervoor dat hij duurzaam en vegan is. Daarnaast is de rugzak waterafstotend, waardoor je laptop en andere waardevolle spullen beschermd blijven tegen regen en vocht.

Met een laptopvak van 15.6 inch kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De magneetsluiting zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang tot je spullen, terwijl het binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Bold Banana Laptop Backpack heeft een volume van 15 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. Met een fabrieksgarantie van 2 jaar kun je vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van deze rugzak. Kies voor stijl, comfort en functionaliteit met de Bold Banana Laptop Backpack 15.6 Inch.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies