Berba

Speranza Rugzak Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 875-862
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Speranza
Stijl Stoer
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

Op zoek naar een stoere rugzak die perfect is voor dames? Dan is de Speranza Rugzak van Berba precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van gunmetal hardware, straalt deze rugzak kwaliteit en stijl uit.

De Speranza Rugzak heeft een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt deze rugzak over verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je belangrijke items georganiseerd en binnen handbereik houden.

Deze rugzak behoort tot de Speranza serie van Berba en heeft een merk kleurnaam van Cognac. Met de product code 875-862 weet je zeker dat je de juiste rugzak te pakken hebt. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avontuurlijke reis maakt, met de Speranza Rugzak ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies