American Tourister

Urban Groove UG Lifestyle Backpack 1 Sunflower

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 20.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal RPET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Sunflower
Merk product code 107259
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Urban Groove
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Urban Groove UG Lifestyle Backpack 1 is een trendy rugzak voor volwassenen. Met een breedte van 27,5 cm, een diepte van 20,5 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het heeft een volume van 23 liter, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, waardoor het een duurzame keuze is. Het zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het ontwerp. De rugzak is afkomstig van het bekende merk American Tourister en heeft de kleurnaam "Sunflower". De productcode van deze rugzak is 107259.

De Urban Groove UG Lifestyle Backpack 1 heeft handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je kleinere items georganiseerd houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur.

Deze rugzak behoort tot de Urban Groove serie, die bekend staat om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens je dagelijkse avonturen.

Met de Urban Groove UG Lifestyle Backpack 1 ben je klaar om in stijl op pad te gaan. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies