American Tourister

Upbeat Backpack Zip Atlantic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Atlantic Blue
Merk product code 129578
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Upbeat
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19.5 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Upbeat Backpack Zip van American Tourister echt iets voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een stoere uitstraling.

Met een breedte van 29 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 42.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het volume van 19.5 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

De Upbeat Backpack Zip is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne en stijlvolle uitstraling.

Deze rugzak is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met de handige opberg opties, zoals het buitenvak met ritssluiting, kun je je spullen georganiseerd houden. De Upbeat Backpack Zip maakt deel uit van de Upbeat serie en heeft de merk kleurnaam "Atlantic Blue". De merk product code is 129578.

Kortom, de Upbeat Backpack Zip is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele rugzak. Bestel hem nu en ga stijlvol op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies