American Tourister

Upbeat Backpack Zip Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42.5 cm
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Red
Merk product code 129578
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Upbeat
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Upbeat Backpack Zip van American Tourister perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 42.5 cm. Met een volume van 23 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

De Upbeat Backpack Zip is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere rode kleur, die zeker de aandacht zal trekken.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De Upbeat Backpack Zip maakt deel uit van de Upbeat serie van American Tourister. Met het merkproductcode 129578 ben je verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid die het merk American Tourister biedt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze geweldige rugzak en ga stijlvol op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies