Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Anti-diefstal rugzakken

Anti-diefstal rugzakken
Filters
Sorteer op
25 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Anti-diefstal rugzakken

U kan voorkomen dat al uw waardevolle spullen worden gestolen met een anti-diefstal rugzak! De anti-diefstal rugzak is ontworpen op een manier die het extra moeilijk maakt voor dieven om te openen. De ritsen en compartimenten van de tassen zijn verborgen. Bovendien zijn de rugzakken gemaakt van snij weerstandig materiaal, zodat ze niet opengesneden kunnen worden. De meeste van deze tassen zijn voorzien van een RFID-systeem. Dit systeem maakt het zo dat dieven geen geld kunnen stelen van uw kaart. Verder zijn de tassen praktisch ontworpen en hebben de meeste zelfs een USB-poort. De anti-diefstal rugzakken hebben veel handige compartimenten. Op deze manier kan u al uw bezittingen opbergen. Dit alles maakt de anti-diefstal rugzak een echte on-the-go tas!

Naast het feit dat deze anti-diefstal rugzakken zeer veilig zijn wilt u iets dat er ook goed uitziet. De Little Green Bag heeft een grote verscheidenheid aan anti-diefstal rugzakken. De anti-diefstal rugzakken kenmerken zich door hun slanke look en prachtige effen kleuren. Op deze manier zijn de rugzakken niet alleen veilig, maar ook geweldig voor dagdagelijks gebruik. De rugzakken zijn ideaal voor werk, reizen of voor dagelijks gebruik.


Anti-diefstal rugzakken gamaakt door XD Design

XD Design is een koploper in anti-diefstal rugzakken. De rugzakken hebben allemaal de bovengenoemde kenmerken. Daarboven hebben ze een alarmsysteem, dat is verbonden met een app. De drie knoppen op de schouderriem zijn voor het in- of uitschakelen van het alarm en voor het verzenden van een SOS-bericht naar een contactpersoon die u via de app hebt ingesteld.

XD Design heeft verschillende modellen. De XD Design Bobby rugzakken zijn de echte bestsellers. Deze kunnen worden gekocht in verschillende maten, waaronder kleine, middelgrote en grote


Anti-diefstal rugzakken door BG Berlin

Naast XD Design is er nog een merk dat gespecialiseerd is in anti-diefstal rugzakken, BG Berlin. BG Berlin wordt gezien als de nieuwe generatie anti-diefstal rugzakken. U herkent dit merk aan zijn stijlvolle design. De tassen hebben een slanke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten effen kleuren. De vele plekken om uw bezittingen in te steken maken dit een praktische tas die veel items kan dragen. De rugzakken hebben veel compartimenten met één groot compartiment voor een laptop. Dit maakt de tassen van BG Berlins ideaal voor reizen of werk. Het zijn echte on-the-go tassen. De BG Berlin tassen worden gekenmerkt door hun anti-diefstal elementen. De tassen hebben compartimenten die aan de buitenkant verborgen zijn. Dit zorgt voor een geweldige plek om al uw belangrijke en waardevolle bezittingen in op te slaan. Deze compartimenten zijn niet toegankelijk voor dieven en zakkenrollers. Deze tas heeft ook een USB-kabel en een speciaal compartiment voor uw telefoon en portemonnee. Deze compartimenten hebben RFID-bescherming, zodat uw kaarten niet kunnen worden geskimmed. De BG Berlin tassen zijn voor zowel mannen als vrouwen een hippe en zeer praktische tas.


Het kopen van een anti-diefstal rugzak

Wilt u veilig naar buiten gaan? Koop een anti-diefstal rugzak bij onze webshop. Zodra u uw bestelling hebt voltooid, gaan we eraan werken. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en zo snel mogelijk verzonden.