Guess

Not Adjustable Belt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code BW7707 VIN25

Op zoek naar een stijlvolle riem die perfect bij elke outfit past? Dan is de Not Adjustable Belt van Guess de ideale keuze voor jou. Deze riem is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 2.5 cm, waardoor hij zowel elegant als trendy is.

De Not Adjustable Belt is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en is tevens gemakkelijk te onderhouden. Met deze riem kun je moeiteloos een fashion statement maken.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft deze riem ontworpen met oog voor detail. De zwarte kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je de riem kunt combineren met verschillende outfits en stijlen.

De Not Adjustable Belt heeft een unieke productcode, namelijk BW7707 VIN25. Dit zorgt ervoor dat je een exclusief item in handen hebt, dat niet zomaar overal verkrijgbaar is. Met deze riem voeg je een vleugje luxe en klasse toe aan je garderobe.

Maak een fashion statement en geef je outfits een upgrade met de Not Adjustable Belt van Guess. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies