Guess

Naya Adjustable Pant Belt Latte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3.5 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Kunstleer
Merk Guess
Merk kleurnaam Latte
Merk product code BW7537 VIN20
Serie Naya

Ben je op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige riem die perfect bij elke outfit past? Dan is de Naya verstelbare pantalonriem van Guess precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 3,5 cm is deze riem de ideale accessoire om je taille te accentueren en je look compleet te maken.

Deze riem is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Het materiaal voelt zacht aan en zorgt voor een luxe uitstraling. De riem is voorzien van het bekende Guess-logo, wat staat voor kwaliteit en stijl.

De Naya verstelbare pantalonriem is onderdeel van de populaire Naya serie van Guess. Met de merkkleur "Latte" en de unieke productcode "BW7537 VIN20" is deze riem een echte eyecatcher. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze riem past bij elke gelegenheid.

Maak je outfit compleet met de Naya verstelbare pantalonriem van Guess. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies